100.cü Sayımıza Hazırlanıyoruz

0
4260

Değerli İş Ortaklarımız, Sektör  Paydaşlarımız,

Tüm dünyada ve ülkemizde Covid19  ile yaşanmakta olan kısıtlı ve kontrollü yaşam şartlarında hayatın devam etmesi, yaşama tutunma motivasyonuyla 2003 yılından beri yayınlarını  hiç aksamadan sürdürdüğümüz dergimiz LASTİK MAGAZİN ‘i , Türkiye Lastik, Jant, Akü ürünleri,servis ekipmanları satış kanalları TEK ortak iletişim platformu olarak  biraz gecikerek de olsa  yayına hazırlıyoruz.

100.cü sayımızda siz sektörümüzü yöneten ve yönlendiren yöneticileri, sektörümüzün çok değerli firma ve markalarını yanımızda görmek istiyoruz.

Türkiye perakende lastik pazarında ki üretici ve ithal markaları YAZ LASTİKLERİ dosyamızda, kaliteli ve seçkin görselleriyle en yeni desenleri , ebat çeşitleriyle sektörümüze ileteceğiz.

Covid19  pandemi sürecinde dünyada ve ülkemizde lastik, jant, akü ve servis ekipmanları üreticilerinin sosyal dayanışma,toplumsal birlik haberlerini, geçiken kış-yaz lastik değişimi haberlerini ve iş dünyasıyla birlikte edinmekte olduğumuz yeni iş ve yönetim biçimlerini sunacağız.

Yaz lastikleriyle otomobil ve SUV araçları parlatacak yeni jant modellerini ve uygulamalar, ekipman üreticilerinden kış-yaz değişiminin başrol oyuncusu lastik montaj makinaları , aletler, yeni servis işleri ile LASTİK MAGAZİN her sayısında olduğu gibi  zengin içerik, yüksek kaliteli görselleri ve baskısıyla hazırlanıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here