Autopromotec 2022 Fuarı İçin Promosyon Kampanyasını Başlattı

0
2169

5-28 Mayıs tarihleri ​​arasında Bologna’da gerçekleşecek olan Autopromotec 2022 ‘nin küresel düzeyde otomotiv satış sonrası etkinliği için fuarın yeni formatı ayrıntılı olarak açıklandı.

Autopromotec 2022 için stratejik plan, ünlü etkinliğe şimdiye kadarki en büyük katılımı elde etmek amacıyla iki yılda bir düzenlenen uluslararası otomotiv ekipmanı ve satış sonrası fuarı için ilgi çekici anahtar kelimeler olan “Çekicilik ve iş”  olacak .

Dışişleri Bakanlığı’ndan “İtalya’da Üretilenler için Stratejik Fon”un ve ICE Ajansının (İtalyan Ticaret ve Yatırım Ajansı) katkılarıyla Autopromotec, dünyanın dört bir yanından garaj ve servis ilgililerini,tekniker ve operatörler getirmek için çalışacak. Ayrıca organizatörler, acenteler ve temsilciler aracılığıyla EMEA ve Güney Amerika’daki sayısız farklı pazardan profesyonel iş insanlarını ağırlamayı planlayacak. Büyük bir ayak izi ile bu, sergileyen şirketlere yeni iş fırsatlarının yanı sıra Autopomotec 2022’de piyasaya sürülen ağ oluşturma ve ürün yenilikleri için daha büyük bir olasılığı teşvik edecek.

Covid-19’un Neden Olduğu Genişletilmiş Belirsizlik Sonrası Normale Dönüş

Bu defa fuar , otomotiv yenileme pazarı sektörüne hazırlık için bir atölye takvimi ile birlikte daha fazla yabancı birliğe yer verecek. Organizatörlerin hazırladığı yenilikçi format, katılımcıların yeni ürünler hakkında bilgi edinmelerine, tedarikçilerle ağ kurmalarına, yeni bağlantılar kurmalarına ve fiziksel ve sanal seçeneklerin bir kombinasyonunda konferans ve seminerlere katılmalarına olanak tanıyacak. Hibrit faaliyetlerin eklenmesi, önümüzdeki yıl Mayıs ayında İtalyan Hükümetinde herhangi bir değişiklik olması durumunda konferansın devam edeceğini garanti edecek.

2019 baskısında, her kıta grubu temsil edilerek katılım 119.108’e ulaştı. Katılımcıların %37’si Avrupa’dan, %24’ü Asya’dan, %18’i Kuzey ve Güney Amerika’dan, %15’i Afrika’dan ve %6’sı Okyanusya’dandı. Uluslararası katılımı ve etkinliğe yabancı operatörlerin gelme olasılığını teşvik etmek için birlikte çalışan Emilia-Romagna Bölgesi, Dışişleri Bakanlığı ve ICE Ajansı aracılığıyla dünya çapındaki varlığa yardımcı oldu.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here