HANKOOK Lastik Drift Sanatıyla Kurumsal Yıl Dönümünü Kutluyor

0
2243
Lastik üreticisi Hankook, 80. yıl dönümünü kutlamak için ortağı TIKT Performance ile iş birliği içinde etkileyici bir video hazırladı. Bir Mercedes AMG GT S kullanan tuning atölyesi, 80 yıllık inovasyonu kutlayarak, asfaltın yüzeyinde lastik üreticisinin yıl dönümünü gözle görünür şekilde belgeledi.

 

Hankook, 2021’de 80. Yıl dönümünü kutluyor. Şirket uzun ve etkileyici başarı hikayesini bir Mercedes AMG GT S ile özel bir video çekerek, dikkat çekici bir tarz ile kutlama kararı verdi. Hankook bu unutulmaz etkinlik için, ünlü modifiye parça ve hizmet tedarikçisi olan TIKT Performance Parts ile iş birliği yaptı. Bu etkileyici video “Driving Emotion” söz konusu olduğunda Hankook’un ne anlama geldiğini gösterme amacını taşıyor: Dinamikler, sürüş keyfi, teknoloji ve güvenlik.

Bu ortaklık, Hankook Reifen Deutschland Ürün ve Tuning Direktörü Roland Hehner tarafından yönetildi. 25 yıldır Hankook için çalışan Hehner, TIKT’ten modifiye uzmanlarıyla yakın şekilde çalıştı ve böylece bu etkinliği mümkün hale getirebildi. Roland Hehner etkinliği şu sözlerle özetledi: “80. yaşımızı kutlarken, aynı zamanda Hankook lastiklerinin neler yapabileceğini göstermek istedik. Şirketimizin tarihini doğru şekilde yansıtan bir örnek oluşturuyoruz ve 80 yıllık inovasyondan da gurur duyuyoruz.”

(soldan sağa): Hankook Reifen Deutschland Ürün ve Tuning Birimi Başkanı Roland Hehner ve TIKT Performance İdari Direktörü Tomislav Bodrozic.

TIKT Performance Genel Müdürü Tomislav Bodrozic de şunları ekledi: “Aracımızın böyle olağanüstü bir etkinliğe dahil olmasından ötürü çok mutluyuz. Hankook ile beraber TIKT, araçlarını uluslararası piyasalarda 10 yıldır sunuyor. Ortaklığımız geçen zaman zarfında istikrarlı şekilde büyüdü. Sürdüğümüz AMG 800 hp gücünde, yani Hankook’tan bir sıfır daha fazla. Buna uymak için burada ilk defa gösterilecek olan yeni, tamamen karbon TIKT Geniş Gövde Kitini geliştirdik. Bu video da bunun galası niteliğinde.”

Tomislav Bodrozic, kardeşi Kresimir ile 1999 tarihli kuruluşundan beri TIKT’yi yönetiyor. Modifiye parçalarının üretimi, dağıtımı ve kurulumuna odaklanan, modifiye sektörünün paydaşlarından biri olan TIKT, özel araç gelişimi için yenilikçi çözümler sunuyor.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here