Mutlu Akü’nün yeni nesil Start Stop Bayisi Bursa’da hizmete açıldı

0
1615

Bursa’da 1989’dan bu yana Mutlu Akü bayisi olarak hizmet veren Kabran Oto, yenilenen konsepti ile Start – Stop Servis Noktası olarak hizmet sunmaya başladı. Mutlu Akü Bursa Bölge Distribütörü Dempar Otomotiv desteği ile tüm taşıt modellerine satış ve satış sonrası hizmet sunacak servis noktasının açılışına global şirketin üst yönetimi de katıldı.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 1989’dan bu yana Mutlu akü satış, servis ve oto elektrik noktası olarak hizmet sunan Kabran Oto, Mutlu Akü Bursa Bölge Distribütörü Dempar Otomotiv desteği ile yeni nesil Start Stop Servis Noktası olarak hizmet vermeye başladı. Araç bakımı ve tamiri alanında uzman isimleri Adnan Kabran ve Hasancan Kabran’ın sahibi olduğu servis noktası; görkemli açılışı ve teknolojik altyapısı ile dikkat çekti. 

Tüm araçlar hizmet alabilecek

Kabran Oto, yeni nesil Start – Stop Servis Noktası olarak son teknolojiye sahip ekipmanları ile akü satışı, arıza tespit, oto elektrik ve Mutlu Akü mobil servis hizmetleri sunacak. Binek araçlardan hafif ticari modellere, ticari ve ağır ticari araçlardan filo grubu araçlara kadar tüm taşıtlar sunulan servislerden faydalanabilecek. 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here