Tatko Lastik’te Üst Düzey Atama

0
1301

Lojistik alanının deneyimli isimlerden Oğuzhan Aygün, Tatko Lastik Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Aygün; Tatko Lastik’in lojistik operasyonlarının etkin ve müşteri ihtiyaçlarına paralel bir şekilde yönetiminden, operasyonel mükemmellikten ve optimizasyonundan sorumlu olacak.

1986 yılında ODTÜ Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan Oğuzhan Aygün, profesyonel iş hayatına Aytemizler Makina’da Satınalma Departmanı’nda başladı. Lojistik tedarik alanında sektörün önde gelen firmalarında farklı görev ve sorumluluklar üstlenen Aygün; sırasıyla Goodyear, CBS Holding, Adidas, DHL ve OMSAN’da görev aldı. Son olarak Beymen’de Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Aygün, 1989 yılında Goodyear ile başlayan lastik serüvenine 30 yıl sonra Tatko Lastik ile geri döndü. Oğuzhan Aygün evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sn.Oğuzhan Aygün beyin Tatko ailesine katılımını kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.

LASTİK MAGAZİN 

Tatko Lastik Hakkında

Tatko Lastik, 1927’e dayanan geçmişi, 600’e varan çalışanı, geniş ürün gamı, iş birliği yaptığı dünya markaları ve kendine ait markasıyla Türk lastik sektörünün önde gelen oyuncularındandır. LastikPark ile başlayan çok markalı perakende lastik zinciri oluşturma konseptini HerLastik, LastikVS, LastikUstam ve Point-S markalı tabelalarıyla çeşitlendirerek Türkiye’de 81 ildeki nokta sayısını 2022 yılı itibarıyla 750’ye ulaştırmıştır. Kanal yapısına ek olarak filo yönetimi çözümleriyle ticari lastikler ve yol dışı lastikler için geliştirdiği geniş servis ağı hizmeti, kilometre kontratlı yerinde hizmet politikası, TATKO-Pro filo yönetim sistem çözümü, kendi tesislerinde yürüttüğü lastik kaplama operasyonu ve güçlü lojistik ağıyla tüm Türkiye’de kesintisiz faaliyet göstermektedir. 30’dan fazla ülkeye farklı ürün gruplarında Tatko markasıyla ihracat yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.tatkolastik.com adresini inceleyebilirsiniz.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here