BKT’nin Yeni Web Sitesi Bizi Geleceğe Götürüyor

0
981

 Dijital, etkileşimli ve yeni içeriklerle dolu olan yeni site, geniş BKT ailemizdeki her bir kullanıcıyla etkileşim kurmak için tasarlandı.

Web sitesi ilk ağızdan açıklamalar, vaka çalışmaları ve vizyoner ürün sunumları aracılığıyla operatörler ve son kullanıcılar için sürdürülebilirlik konularına adanmış kapsamlı yeni sayfalarla içerik sunuyor.

BKT’nin yeni web sitesi, gezinme deneyimine dair derinlemesine yeniden biçimlendirme ve tasarlamanın ardından artık çevrimiçi kullanıma açıldı. Yeni platform, interaktif grafiklerden çok sayıda uzman içeriğe kadar özel içerikler, ilk ağızdan açıklamalar ve sürekli güncellenen bilgilerle kullanıcılar için rahat ve kullanıcı dostu bir ortam sunuyor.

İçeriği odağına alan yenilikçi ve entegre merkezde her bir içerik sayfası, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda en iyi lastikleri seçmelerine yardımcı olan hareket halindeki ürünlerin videoları, veri formları, özel vaka çalışmaları ve içgörüler dahil her biri tutarlı şekilde detaylandırılmış ve kullanışlı bilgilerle zenginleştirildi.

Web sitesinin yenilenen estetik unsurları, bir yandan BKT’nin marka kimliğine sadık kalırken bir yandan da en son dijital trendleri izliyor. BKT’nin ayırt edici değerlerini ve kurumsal hedeflerini yalnızca görüntülerle aktarma çabası doğrultusunda her şey çok daha görsel ve fotografik hale getirildi.

Yeni web sitesi, üç ana sektör için özel merkezlere sahip: Zirai, Yol Dışı ve Endüstriyel. Böylece ürünler, etkinlikler ve güncel haberler dahil özel bilgiler ve çok sayıda uzmanlaşmış gezinme olanağıyla kullanıcıların uzmanlık alanlarına kendilerini tamamen kaptırmalarını sağlayan bir bölümlendirme sağlanıyor.

İşin özüne inen bloglar.

BKT web sitesinin önemli bir parçası olan blog bölümü, BKT çalışanlarının seslerinden doğrudan aktarılan haftalık içgörülerle yeni bir görünüm ve tarzla öne çıkmaya devam ediyor. BKT Evrenini sergilemenin yanı sıra blog, kullanıcıları geniş BKT ailesinin bir parçası olmak isteyen herkesi büyüleyip meraklandırmak ve dahası, endüstri haberleri ve trendleri hakkında güncel tutmak için derlenmiş makaleler, raporlar, röportajlar ve merak uyandırıcı içeriklere yönlendiriyor.

 

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here