Toyota’nın Prius’leri, YOKOHAMA Lastikleriyle OEM Donanımlı Çıkacak

0
1038

YOKOHAMA , BluEarth-GT AE51 ve BluEarth-FE AE30 lastiklerini Toyota Motor Corporation’ın Ocak 2023’te Japonya’da ve dünya çapında satışa sunulan yeni Prius’u ve yeni Prius PHEV için orijinal ekipman (OE) olarak tedarik ettiğini duyurdu. Lastik ebatları , BluEarth-GT AE51 için 195/50R19 88H ve BluEarth-FE AE30 için 195/60R17 90H’dir.

BluEarth, YOKOHAMA’nın “çevre, insan ve toplum dostu” olma konseptine dayalı küresel lastik markasıdır. BluEarth-GT AE51, BluEarth markasında kullanılan temel tasarım ve malzeme teknolojisini bünyesinde barındırır ve üstün sürüş, konfor ve çevresel performansları onları olağanüstü uzun sürüş lastikleri yapar. Yeni BluEarth-GT AE51, yüksek direksiyon dengesi sunar ve azaltılmış yuvarlanma direnci ile ıslak performansı birleştirmek için yeni geliştirilmiş bir bileşik kullanır. Ayrıca yapıya ayar yapılarak konforlu bir sürüş de sağlanmıştır.BluEarth-FE AE30, iyileştirilmiş yakıt verimliliğine sahip bir BluEarth standart lastiğidir. Mükemmel yakıt verimliliği ve sessizlik, konforlu performans, konforlu sürüş ve uzun ömür gibi temel performans özellikleri arasında yüksek düzeyde denge gösterir. Yeni BluEarth-FE AE30 için, azaltılmış yuvarlanma direncini ve ıslak performansı yüksek bir seviyede birleştirmek üzere yeni bir profil ve hamur geliştirildi. Ayrıca yapının ayarlanması ile direksiyon stabilitesi ve sessizliği de sağlanmıştır.

BluEarth-FE AE30

YOKOHAMA, öncü BluEarth lastik teknolojisini kullanarak agresif bir şekilde lastikler geliştiriyor ve bu lastiklerin çoğu artık yalnızca benzinle çalışan araçlar için değil, hibrit arabalar ve çok çeşitli yeni araba modelleri gibi elektrikli araçlar için de fabrika donanımlı olarak geliyor. model sedanlar, SUV’ler, spor arabalar ve kompakt arabalar.

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here