Futurmotive ’23 İtalya FAAS Sürdürülebilirlik Günü

0
798

Futurmotive’23 ve FAAS, Otomotiv Aftermarket sektöründe, ilk sürdürülebilirlik konferansını Bologna’da düzenliyor.

Futurmotive ve FAAS ortaklığında düzenlenecek forum, 17 Kasım tarihinde Futurmotive’23 ev sahipliğinde yapılacak. 16-18 Kasım tarihlerinde, otomotiv sektöründe mobilitenin geleceği, enerji dönüşümü ve yenilik  odaklı Futurmotive – Expo ve Konferansı, Otomotiv Satış Sonrası Sürdürülebilirlik forumuna(FAAS) ev sahipliği yapacak. FAAS, CLEPA (Avrupa Otomotiv Tedarikçileri Birliği) ve FIGIEFA (Avrupa Otomotiv Parça Distribütörleri Birliği) tarafından bu yıl, ortak olarak kurulmuş ve kar amacı gütmeyen yeni bir birlik. Birliğe şimdiden katılan 28 otomotiv tedarikçisinin amacı, Avrupa aftermarket sektörünün, sürdürülebilir bir enerji dönüşümü yapabilmesi için ortak sinerji oluşturmak, çalışma ve işbirliği yapmak.

Autopromotec tarafından düzenlenen Futurmotive – Expo & Konferansı ve FAAS ortaklığında, Bologna’da düzenlenecek olan ilk ‘’FAAS Sürdürülebilirlik Günü’’, otomotiv satış sonrası hizmetler sektörünün ana oyuncuları ve yenilik firmalarına, bilgi paylaşımı ve network imkânı veriyor. Emisyon azaltımı, çevreci hizmetler ve sürdürülebilir lojistik konularında yapılacak 4 oturum, katılımcıların sektörde sürdürülebilir geçişinin önünü açarak, çevreci bir satış sonrası ekosisteme doğru ilerlemelerine yardımcı olacak.

FIGIEFA İcra Kurulu Başkanı Sylvia Gotzen şunları söyledi: “İlk FAAS Sürdürülebilirlik Gününde, karbondan arındırma işleminden, yeni çevreci ürünlere, operasyonlardan değer zincirine kadar günümüz gündemini her düzeyde yönlendiren konuları değerlendirme, uzmanlardan öğrenme ve gelecek yıllarda sektörü yönlendirecek, uzun süreli bağlantıları kurma fırsatı olacak.”

CLEPA’nın Kıdemli Danışmanı Frank Schlehuber: “Artık FAAS için önemli bir dönüm noktasına yaklaşıyoruz: bir girişimden, Otomotiv Yenileme Pazarını temsil eden ve destekleyen, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir birliğe, daha sürdürülebilir iş uygulamalarına geçiş durumu bu. FAAS’ı hep birlikte, sektörümüzün sürdürülebilirlik performansını ve onu geleceğe daha uygun hale getirecek tüm yaratıcılıkları ve sinerjileri arttıracak bir forum haline getirelim!”

Autopromotec CEO’su Renzo Servadei: “Futurmotive – Expo ve Konferansı sırasında, tüm otomotiv ekosistemi için böylesine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapma fırsatına sahip olmaktan onur duyuyoruz. Sektörün geleceğine dair ortak bir bakış açısını, farklı bilgi ve deneyimleri bir araya getirme heyecanını paylaşıyoruz. Futurmotive – Expo ve Konferansı’nın, FAAS faaliyetlerinin başlangıcı için mükemmel bir ortam olacağını düşünüyorum.”

Autopromotec’te Uluslararası Pazarlardan sorumlu Emanuele Vicentini şunun altını çizdi: “Sürdürülebilirlik teması, artık günlük olarak deneyimlediğimiz her eylem için gerekli ve Futurmotive – Expo ve Konferansına katılan tüm şirketlerin yer aldığı otomotiv satış sonrası sektörü ile de son derece alakalı. Fuarlar artık çevresel, sosyal ve yönetim perspektifinde, sürdürülebilirlik kavramlarına daha duyarlı olunmasını sağlayacak süreçler geliştiriyor. FAAS Sempozyumu, Futurmotive – Expo & Konferansına büyük bir uluslararası kimlik kazandırıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor.”

FAAS Sürdürülebilirlik Günü’nün gündeminde, Bosch, LKQ, BCG, IBM şirketlerinden birçok konuk konuşmacının katılacağı, hayati konulara ve zorluklara odaklanan, net sıfır ve diğer sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için gerekli yenilikleri vurgulayan, önemli paneller ve sunumlar yer alacak. Katılımcılar, Avrupa’dan meslektaşları, önemli müşterileri, güvenilir tedarikçileri ve yenilikçi start-up’lar ile tanışma fırsatına sahip olacak. Tüm katılımcılar aynı zamanda, Futurmotive – Expo ve Konferansında sergilenen yenilikleri keşfederek yeni iş fırsatlarından yararlanacak.

Futurmotive’23, elektrikli araçlar ve aftermarket sektörünü bir araya getiren, Avrupa’nın tek expo ve konfreransı. Tüm sektör temsilcileri, yenilik firmaları, araştırmacılar, teknoloji uzmanları ve kurumlar, enerji sürdürülebilirliğinin yeni rotalarını belirlemek  için Futurmotive’23 Elektrikli Araçlara Geçiş ve Aftermarket Expo ve Konferansında yer alacak. 16-18 Kasım tarihleri arasında yapılacak uluslararası etkinlikte sadece yeni nesil enerji tesisleri, alternatif yakıtlar ve hammadde tedariği değil, altyapı ve akıllı şehirler, bilgisayarlı araç bakımı için insan-makine ara bağlantısı, büyük veri yönetimi sistem çözümleri, siber güvenlik, iş modellerinin dönüşümü, işgücü piyasası ve aftermarket sektöründeki yenilikler de yer alacak

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here