NEXEN LASTİK, Avrupa Yeni Bayi Konferansı Programı Açıklandı

0
654

NEXEN TIRE, “Nexen InnoForum” adı altında bayi konferansları düzenlemek ve bunlara ev sahipliği yapmak için yeni bir şirket içi standart oluşturuyor. “Nexen InnoForum” ile şirket, bayi konferanslarının Avrupa çapında standartlaştırılmasına yönelik bir konsepti tanıtıyor.

Nexen InnoForum, NEXEN ve ortaklarının geleceği şekillendirmeyi amaçlayan tartışmalara ve işbirlikçi çabalara katılabileceği bir platformdur. Her iki taraf da vizyonlarını ve stratejilerini uyumlu hale getirdiğinden, vurgu karşılıklı büyümeye dayanmaktadır.
“Forum”da da belirtildiği gibi, iş bağlantılarını geliştirmeye ve yenilikçi perspektif ve fikir alışverişinde bulunmaya odaklanıyor.

Bayi Konferansının gündemi iki ana unsur etrafında yapılandırılmıştır: NEXEN’in gelişmiş üretim teknolojilerine odaklanmak ve ürünlere kapsamlı bir bakış sunmak. Katılımcılar lastik üretimini yakından görebilecekler .Özellikle NEXEN TIRE’ın en gelişmiş tesisi Avrupa Fabrikası’nda (EP) yapılan fabrika turuyla en yüksek teknik standartlara uyulur. Amaç, yüksek otomasyonu ve her aşamada tutarlı kalite kontrolüyle öne çıkan üretim sürecini öne çıkarmaktır.

NEXEN TIRE Avrupa Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı DC Kim: “Bu programla, kaliteli lastiklerimizin Avrupa çapında sunumu için yeni bir standart oluşturuyoruz ve bayilere perde arkasına bir bakış ve uygulamalı deneyim kazandırıyoruz.”
Nexen InnoForum’da EP fabrika turu kapsamında katılımcılar, lastik üretim sürecinin tamamını ve tam otomasyonlu tesisin bireysel üretim aşamalarının teknik özelliklerini tanıma fırsatı bulacak. Akıllı fabrikada yapay zeka, robotik ve sensörler gibi ileri teknolojiler akıllı sistemler oluşturuyor Üretimi ve lojistiği özerk ve sürdürülebilir bir şekilde düzenleyen. Mart 2021’de başlayan ve Ocak 2024’te başarıyla tamamlanan ikinci genişletme aşamasının, üretim kapasitesinin 5,5 milyondan 11 milyon lastiğe çıkarılması bekleniyor.

Bayiler, Akıllı Fabrika Turuna ek olarak yakındaki sürüş merkezlerinden birinde test sürüşüne katılabilir. Most şehri yakınlarındaki “Autodrom Most” motor sporları yarış pisti, Çek Cumhuriyeti’nin ilk kalıcı yarış pisti tesisi, özel bir sürüş deneyimi sunuyor.Lastikler, 4,2 kilometrelik pistte aşırı koşullar altında ve ayrıca güvenlik poligonunda (kuru, ıslak, karlı ve buzlu) ve lastik dinamikleri ve yol tutuşu da test edilebilir.

Avrupalı MarCom yöneticileri 13 Mart’ta Çek Cumhuriyeti’nin Žatec kentinde ve 13 Mart’ta da Çek Cumhuriyeti’nin Žatec kentinde bir araya gelerek buradaki tesisi ziyaret etti.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here