FALKEN Lastikleri, The Tire Cologne’da Kamyondan Palete En Geniş Lastik Yelpazesini Sunacak

0
812

Falken, enerji tasarruflu EV lastiklerinden, tutunma sağlayan arazi kauçuğuna, ilham veren UUHP’ye ve basit ticari araç desenlerine kadar bu yılki The Tire Köln Fuarında (4-6 Haziran) şimdiye kadarki en geniş ürün yelpazesini sunduğunu vurgulayacak. 400 m²’lik geniş standa (Salon 6.1/C010’dan D019’a kadar) gelen sektör ziyaretçileri, 300 km/saat’e kadar hızlar için onaylanmış, tamamen yeni motor sporları/pist günü hedefli UUHP AZENIS RS820 gibi son teknoloji ürünü lastikleri görecekler. Bu yılki etkinlikte yeni Falken ZIEX ZE320 görücüye çıktı. ZIEX ZE310’un yerine geçen model ‘ECORUN’ son ekini kaldırıyor ancak önceki modele göre daha çevre dostu olacak. Türkiye’de üretilen yeni deseni ve dolgusu daha sürdürülebilir.

Falken Tire Europe GmbH genel müdürü, başkanı ve CSO’su Markus Bögner, “2024, bayilerin güvendikleri bir marka arasından seçim yapmalarını sağlayacak şekilde şimdiye kadar satışa sunulan en geniş lastik yelpazemizi görüyor” diyor. “Kamyonlardan hafif kamyonetlere, pist tutkunlarının yanı sıra EV’ye özel lastikler arayanlar, daha fazla sürücü ve filo operatörü, fiyatına göre etkileyici düzeyde teknoloji ve performans sunan lastiklerimizi tercih edebilir.”

Sezonluk lastiklere yönelik artan talebi yansıtan Falken, en yeni HS02 PRO kış modelini, en yeni AS220 PRO dört mevsim teklifini ve ayrıca ekstrem Winterpeak F-ICE1 ve F-Snow ürünlerini sunacak. Hafif ticari operatörler, Falken lastiklerini takmanın ticari faydalarını ana hatlarıyla anlatmak üzere Falken’in filo uzmanlarıyla birlikte sergilenen sağlam, uzun ömürlü LINAM kış, yaz ve dört mevsim seçeneklerini bulacaklar.

Sektörün Avrupa’daki önde gelen ticaret etkinliğinde daha önceki gösterilerde olduğu gibi ve resmi Falken Esports takımının bu sezon üçlü şampiyonaya katılmasıyla dijital motor sporları dünyasındaki genişlemesine paralel olarak Falken, ziyaretçilere eğlence ve yeteneklerini test etme şansı sunacak. bir sim teçhizatında sürüş becerileri.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here