ZC Rubber’ın Chaoyang Lastikleri, BYD’nin Yeni Hibrit Modelleri için Orijinal Ekipman Olarak Seçildi

0
656

ZC Rubber, CHAOYANG lastiklerinin, BYD’nin yeni piyasaya sürülen hibrit modelleri Qin L DM-i ve 225/50R18 ve 225/55R17 ebadındaki Seal 06 DM-i için orijinal ekipman (OE) olarak seçildiğini duyurdu. Bu stratejik ortaklık, ZC Rubber’ın yüksek performanslı lastik çözümleriyle çevre dostu ulaşım teknolojilerini geliştirme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

BYD’nin hibrit modelleriyle OE uyumu çok önemli bir zamanda geliyor; çünkü hem Qin L DM-i hem de Seal 06 DM-i, gelişmiş özellikleri ve etkileyici sürdürülebilirlik ölçümleriyle küresel dikkat çekmeye devam ediyor. Bu araçların beşinci nesil Çift Modlu (DM-i) hibrit teknolojisi, ZC Rubber’in CHAOYANG SU318a+ ile tamamlanarak hibrit araç pazarında yakıt verimliliği ve performansta yeni standartlar belirliyor.

CHAOYANG SU318a+, yol gürültüsünü etkili bir şekilde azaltan çok adımlı desen blokları ve üstün ıslak çekiş ve güvenlik için Silika ile geliştirilmiş sırt bileşiğiyle sürüş deneyimini optimize etmek için tasarlandı. BYD’nin araç tasarımı ve ZC Rubber’ın lastik teknolojisi, Qin L DM-i’nin yüzde 46,06’lık olağanüstü motor termal verimliliğini ve 100 kilometrede 2,9 litre kadar düşük yakıt tüketimini destekleyerek, tam şarjla ve depoyla 2.100 kilometreye kadar toplam sürüş menziline katkıda bulunuyor.

ZC Rubber artık yeni enerjili araç sektöründe BYD, Geely, Changan, Chery, Great Wall, Neta, Seres, Leapmotor vb. gibi büyük otomotiv markalarına özel ürün ve hizmetler sunarak güçlü bir itibar kazanmıştır. Bu stratejik odak, ZC’nin kauçuğun sürdürülebilir otomotiv teknolojilerinin ilerlemesini destekleme konusundaki kararlılığının altını çizmektedir.

ZC Rubber, BYD ile devam eden ortaklığı sayesinde, modern, çevreye duyarlı tüketicilerin gelişen ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli, performans odaklı lastik çözümleri sunmaya devam ederek küresel lastik endüstrisindeki mirasını ve liderliğini güçlendiriyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here