Ferhat Değer Şirketler Grubu Tire Cologne Fuarı’nda Büyük İlgi Topladı

0
535

Ferhat Değer Şirketler Grubu, Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen The Tire Cologne 2024 Fuarı’na bu yıl da katılım sağladı. 4-6 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda, Tyre Supply, AGT Wheels ve FD Power Plus markalarıyla büyük ilgi gördü.

Avrupa’nın dört bir yanından lastik ve jant sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiren The Tire Cologne 2024, bu yıl 15.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Sektördeki yeniliklerin ve teknolojik gelişmelerin sergilendiği fuar, iş fırsatları yaratmak için önemli bir platform sundu.

Ziyaretçilere en yeni ürünlerini tanıtma fırsatı bulan Ferhat Değer Şirketler Grubu, sektörün profesyonelleri ve iş ortaklarıyla da buluşarak mevcut iş birliklerini güçlendirdi ve yeni bağlantılar kurdu.

The Tire Cologne’da ikinci kez yer alan Almanya’nın yeni lastik ve jant pazar yeri tyresupply.com e-ticaret platformu ziyaretçileri ile buluştu. Tyresupply.com binlerce ürün çeşidi, milyonlarca stok adeti ve uygun fiyatları ile dikkat çekerken B2B, B2C ve Filo kullanıcı çeşitliliği ile ziyaretçilerinden bu sene de tam not aldı.

AGT Wheels‘in dayanıklı ve şık jantları ile FD Power Plus‘ın yenilikçi güç çözümleri büyük ilgi gördü.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here