YOKOHAMA’nın GEOLANDAR X-CV Lastikleri, Mazda’nın Yeni MAZDA CX-70’inde OEM Olarak Geliyor

0
567

YOKOHAMA , GEOLANDAR X-CV (Desen No. G057H) lastiklerini, otomobil üreticisinin yeni crossover SUV’si MAZDA CX-70’de kullanılmak üzere Mazda Motor Corporation’a orijinal ekipman (OE) olarak tedarik ettiğini duyurdu. Lastik ebatı  265/55R19 109V’dir.

OE olarak tedarik edilen GEOLANDAR X-CV lastiği, YOKOHAMA’nın son yıllarda giderek daha fazla yüksek hız performansına ve manevra kabiliyetine odaklanan yüksek performanslı crossover SUV’lar için M+S (çamur ve kar) standardını karşılamak üzere geliştirdiği otoyol arazi lastiklerinde yeni bir standardı temsil ediyor. Lastik, üstün yol tutuş performansına ve konforlu bir sürüşe katkıda bulunmanın yanı sıra düşük yuvarlanma direnci de sağlıyor.

MAZDA CX-70 (*CX-70 Japonya’da satılmamaktadır. )  için OE olarak tedarik edilen lastikler, sırt deseni, profili ve lastik yapısını araç özelliklerine göre eşleştirmek için özel ayarlar kullanılarak ve aynı zamanda YOKOHAMA’nın tescilli yapay zeka tabanlı geliştirme çerçevesi olan HAICoLab (* Dijital inovasyon için “İnsanlar ve Yapay Zeka İşbirliği” ifadesinin kısaltması )    kullanılarak geliştirildi. İnsan ilhamını ve yaratıcılığını yapay zekanın muazzam veri işleme kapasitesiyle birleştirerek yeni keşifleri ve dijital inovasyonu teşvik edin. Son derece sessiz bir sürüş elde etmek için, HAICoLab’da yer alan teknolojilerden biri olan evrimsel hesaplama (genetik algoritmalar) kullanılarak optimal bir eğim dizisi elde edildi. Lastiklerin geliştirilmesinde uygulanan yenilikçi teknolojiler, gerçek verilerin ve simülasyonlar tarafından oluşturulan sanal verilerin toplanması ve ardından yapay zekanın tahmin, analiz ve arama fonksiyonlarının kullanılmasıyla elde edilen yeni bilgilere dayanmaktadır.

MAZDA CX-70, hafif hibritli sıralı altı turbo veya plug-in hibrit güç aktarım sistemi sunan iki sıralı orta boy SUV’dur. Mazda’nın imzasını taşıyan insan merkezli felsefesinden kaynaklanan sürüş keyfiyle dengelenen üstün çevre ve güvenlik performansına ek olarak, CX-70’in tasarımı ve özellikleri müşterilerin aktif yaşam tarzlarını tamamlıyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here