BRİSA, Harekete Yelken Açıyor

0
854

Brisa, mobilite dönüşümünü ürün ve hizmetlerin ötesinde, yolculukların her anını kapsayan bütünsel bir yaklaşımla ele alıyor. Eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık temelinde toplumsal dönüşüme yönelik projeleriyle bireylerin, hayatın içindeki hareketini, yolculuklarını destekliyor.Kadınların hayatın her alanına katılımını güçlendirmeyi sorumluluğu bilen Brisa, şimdi de kendi sınıfında tamamı kadınlardan oluşan ilk yelken takımını destekliyor.

Takım, yarışlara “Brisa Yelken Takımı” ismiyle katılacak. 

Mobiliteyi ürün ve hizmetleriyle sınırlı tutmayan, yolculuğun her anını kapsayacak şekilde ele alan Brisa, hayatın içinde her bireyin potansiyelini ortaya koymasına ve harekete geçmesine destek oluyor. Şirket, eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılığı temel alan toplumsal dönüşüm projeleri yürütmeye devam ederken, son olarak kendi sınıfında tamamı kadınlardan oluşan ilk yelken takımına sponsor olarak hem spora hem de kadınların güçlendirilmesine yönelik desteğini tek bir projede birleştirdi.

Brisa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Gök Nam, “Brisa olarak mobilitenin liderliğini hedeflediğimiz bir gelecek yolculuğu içerisindeyiz. Bizim için mobilite, yolculuğun her anını kapsayan ve insan odaklı bir deneyimi ifade ediyor. Mobiliteyi ürün ve hizmetlerin ötesinde tanımlıyor, hayatın da mobiliteden beslendiğine inanıyoruz. Hedefimiz gerek ürün ve hizmetlerimizle gerekse toplumsal desteklerimizle herkesin kendine has deneyimini güvenli, sürdürülebilir, keyifli bir yolculuğa dönüştürmek. Bunu yaparken elbette eşitlik, çeşitlik ve kapsayıcılık temelinde ilerlemek en büyük önceliğimiz. Bu yaklaşımla, kadınların hayatın her alanına katılımını güçlendirmeyi, potansiyellerini ortaya koymak için desteklemeyi en baş sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Şimdi de cesur ve azimli kadın yelkencilerle birlikte harekete yelken açıyoruz, onların arkalarındaki rüzgar olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Takımın bugüne kadarki başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanıyor, Brisa adına her birine başarılar diliyorum” dedi.

Brisa Yelken Takımı Hakkında:

Karya Yelken Takımı olarak başlayan serüvenlerinde aşağıdaki önemli başarıları bulunuyor.

2024 BAUISC TROPHY’24 – OVERALL SPORTSBOAT 3.LÜĞÜ

2024 MYK MASS KARDEŞLİK KUPASI – SPORTSBOAT B KATEGORİSİ 2.LİĞİ

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI 4. ULUSLARARASI YAT YARIŞI – KADIN KATEGORİSİ – 1. LİĞİ 2023 BAUISC SPRING TROPHY’23 – OVERALL – SPORTSBOAT ŞAMPİYONU

2023 İYK TROFESİ OVERALL – SPORTSBOAT 2. LİĞİ

2022 CUMHURBAŞKANLIĞI ULUSLARARASI YAT YARIŞI – SPORTSBOAT B KATEGORİ OVERALL 3.LÜĞÜ

2018 SPORTSBOAT TÜRKİYE ŞAMPİYONASI – B GRUBU 3.SÜ

2018 SPORTSBOAT TROFESİ – B GRUBU 2.LİĞİ

 

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here