Brisa, Dijital Filo Çağını Başlatıyor

0
5084

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, filoların akıllı sistemlerle yönetimi için geliştirdiği dijital hizmetleri tek çatı altında sunarak, dijital filo çağını başlatıyor.  

Araçların yakıt, performans, navigasyon, sürüş takibi gibi kritik verilerine erişimi sağlayan Telematik, TPMS (Lastik Basınç ve Sıcaklık Ölçme Sistemi), Sürüş Destek Sistemi ve Profleet mobil uygulaması, sektörde birer ilk olarak filo şirketleri ile buluşuyor. Mobil cihazlar üzerinden anlık olarak filo yönetimine olanak sağlayan bu hizmetlerle tüm sürüşlerde yüksek performans, emniyet, verimlilik ve kârlılık sağlanıyor. Bu yeni nesil sistemler ile filolar dijital filoya dönüşüyor, araç ve sürücülere bir tıkla ulaşmak mümkün oluyor.

Bridgestone, Lassa ve Dayton markaları ile lastik sektörünün lideri Brisa, filo yönetiminde yeni, dijital dönemi başlatıyor. Profleet Filo Yönetim Çözümleri ile sektörde örnek uygulamalar geliştiren Brisa, “dijital filo” hizmetlerini de bu çözümlere dahil ederek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

Bu hizmetler arasında yer alan Telematik ve TPMS (Lastik Basıncı ve Sıcaklık Ölçme Sistemi), Sürüş Destek Sistemi, Profleet mobil uygulaması, filoların anlık olarak takibi ve yönetimine olanak sağlıyor. Böylece filolarda verimlilik, güvenlik, güvenilirlik ve kârlılık garanti altına alınıyor. Hem müşterilerine hem de iş ortaklarına güçlü avantajlar sunan Dijital Filo hizmetleri ile Brisa, sektörün gelişimine ve Türkiye’ye sağladığı değeri derinleştiriyor.

Telematik ve TPMS sistemleri ile verimli filo yönetimi

Şirketin tek bir çatı altında sunduğu bu hizmetlerinden Telematik, aracın konum bilgisini, arıza, mekanik bilgilerini ve sürücü davranışını kayıt altına alan ve raporlayan bir sistem. Çekici ve treyler için iki ayrı versiyonu olan bu hizmet sayesinde araçlarda kapsamlı bir sefer yönetimi gerçekleştiriliyor. Yakıt tüketiminden aracın yükü ve hızına dek yolculuğa etki eden kritik faktörler değerlendirilerek filoların yeni nesil bir bakış açısıyla yönetimine olanak sunuluyor. Lastik basıncı ve sıcaklığının takibi ve raporlanmasını sağlayan TPMS de sunduğu verilerle lastiklerin aniden patlaması gibi riskleri ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda lastik kaynaklı yakıt verimsizliklerinin önüne geçiyor, lastik basıncının kontrol altına alınması ile lastik ömrünü uzatıyor.

Filo yöneticileri için dijital bilgi merkezi

Brisa’nın uzun yıllardır filo şirketlerinin verimlilikleri ve kârlılıkları için geliştirdiği ve Aspects+, TMP+ gibi yenilikçi hizmetleri içeren Profleet, yeni mobil uygulaması ile kullanıcılarına sunduğu değeri zenginleştiriyor. Filo yöneticileri mobil cihazları ile araç ve sürücüleri anlık olarak takip edebiliyor, raporlara ulaşabiliyor ve gerekli işlemleri kolaylıkla yönetebiliyor. Filoda yapılan lastik incelemeleri, filo analizi, hurda sorunları, lastik değişimi süreçleri, kaplama analizi, lastik performansı ve basınç hesaplama dijital bir ortamda pürüzsüz bir şekilde yönetilebiliyor.

Tüm bu dijital hizmetlerle başlatılan yeni dönemde, filolara en kapsamlı hizmet sunan çözüm ortağı olacaklarını belirten Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel; “Yeni dijital filo sistemlerimiz, akıllı mobilite alanında geldiğimiz son noktayı ve bu alanda gelişim yaratma kararlılığımızı ortaya koyuyor. Profleet çatısı altında 360 derece danışmanlık sağladığımız filo müşterilerimiz artık yeni nesil, dijital uygulamalarımızla çok daha güçlü bir fayda elde edecek. Kazaların önüne geçecek verilerle desteklediğimiz müşterilerimizin öncelikle bu alanda önemli bir iyileşme sağlayacaklarına inanıyoruz. Bununla birlikte çevresel etkilerini en aza indirirken, toplam maliyetlerini de azaltacaklar. Böylece kurumlarının sürdürülebilirliğine ve kârlılığına yatırım yapmış olacaklar. Tek noktada bu hizmetleri sunan tek kurum olarak liderliğimizin de pekişeceğine eminiz. Tüm bunların sektörümüze ve ekonomimize değer katan etkileri de bizi dijitalleşme ve inovasyon alanında ilerleme konusunda daha da cesaretlendiriyor” şeklinde konuştu.

Brisa, Dijital Filo hizmetlerini bayilerine tanıttı

Brisa, Kemer Country, İstanbul’da gerçekleştirdiği etkinlikle sektörde yeni bir dönemi başlatan Dijital Filo hizmetlerini bayilerine tanıttı. Etkinlik kapsamında, yeni hizmetleri Telematik ve TPMS, Sürüş Destek Sistemi ve Profleet hizmetlerindeki yenilikleri ticari odaklı bayileri ile paylaştı

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here