Kumho Lastiklerine İki Ödül Birden

0
4923

Kumho Tire’ın en yeni ürünlerinden ikisi, Uluslararası Forum (iF) Tasarım Ödülü 2020 ile onurlandırıldı. Uluslararası Forum Tasarımı, Majesty 9 Solus TA91 yüksek performanslı lastiği ve Wintercraft Wi51winter lastiğini kazandı.

Majesty Solus TA91, lüks sedan sürücüler için konfor, güvenlik ve çevre dostu olma gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilen KUMHO’nun ultra yüksek performanslı dört mevsim lastiğidir. Ürün, titreşim ve yol gürültüsünü azaltmak için çok sıralı optimize edilmiş tasarım ve hassas üretim yöntemleri kullanılarak KUMHO Konfor Kontrol Teknolojisi ile geliştirilmiştir. Asimetrik lastik tasarımı, yapısı ve lastik sırtı bileşimi, lastiğin performansını ve sürüş kalitesini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Lastik deseni, güvenlik, sessizlik ve dayanıklılığın yanı sıra daha sağlam viraj sağlamak için bir iç lastik sırt tasarımına sahiptir.

Wintercraft Wi51 buzlu ve karlı koşullarda en üst düzeyde performans gösterecek şekilde tasarlanmış bir lastiktir. Özellikler arasında PCR için optimize edilmiş bir yön deseni ve kum camından ilham alan yeni bir lastik aşınma göstergesi bulunur ve bu da lastik aşınma seviyesini doğrulamayı kolaylaştırır. Lastik aynı zamanda, zemin yapışmasını en üst düzeye çıkarmak için sırt bloğuna uygulanan bir kertenkele ayak izini anımsatan bir mikro tırtıl yapısına sahiptir. Buz kristallerine referans veren jant tasarımı, lastik gürültüsünü emer ve ürünün benzersiz kimliğini ifade eder.Yenileme pazarına tanıtım ve satışa sunumu 2019 yılında gerçekleşen Wintercraft Wi51 desen Kumho lastiklerinin tasarım ve geliştirme süreci yaklaşık 24 ay sürdü.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here