LastikPark İle Dolsun Depolar Kampanyası Başladı

0
3801

Tatko Lastik A.Ş. latik satış ve servis noktaları LastikPark bayii zincirinde Opet ve Michelin ile birlikte yeni bir kampany başlattı.

Kampanya kapsamında, 10 Haziran– 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Michelin’in yetkili distribütörü olan Tatko Lastik A.Ş. tarafından işletilen satış yerlerinden 4 adet Michelin lastik alımı yapan müşterilere 15 inç Michelin alımlarında 250 TL, 16 inç Michelin alımlarında 300 TL, 17 inç ve üzeri Michelin alımlarında 400 TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye edilecektir.XM2 deseni kampanya dışıdır.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler lastik alımından sonra firmanın (Tatko Lastik A.Ş.) web entegrasyonu ekranından AD, SOYAD, ŞİFRE VE CEP TELEFON NUMARASINI belirtmesi gerekmektedir.  Tüm bilgilerini eksiksiz dolduran müşterilerin Tatko Lastik A.Ş. tarafından ilgili kontrolleri gerçekleştirildikten sonra, müşterilerin web entegrasyonu ekranında belirttigi cep telefonu numaralarına 15 inç Michelin alımlarında 250 TL, 16 inç Michelin alımlarında 300 TL, 17 inç ve üzeri Michelin alımlarında 400 TL değerinde Opet Yakıt Puan yüklemesi yapılacaktır. Kampanya kapsamında yüklenen yakıt puanlar kampanyaya dahil Opet ve Paro pod kurulumu olan Sunpet istasyonlarında geçerlidir

. Yakıt puanlar benzin ve motorin ürünlerinde geçerli olup, LPG’de geçerli degildir. Kampanya kapsamında yüklenen yakıt puanlar 30 Haziran 2021 tarihine kadar kullanılabilecektir. Müşterilerin yakıt puanlarını Opet ve Paro pod kurulumu olan Sunpet istasyonlarında harcayabilmesi için ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcama şifresini istasyondaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler cep telefonu numaralarının Opet Petrolcülük A.Ş. ile paylaşılacağını kabul etmiş sayılırlar. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi www.opet.com.tr veya www.lastikpark.com adreslerinden alabilirsiniz. Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında Aydınlatma Metni’ne https://www.opet.com.tr/kisisel-verilerin-korunmasi adresinden ulaşabilirsiniz. Opet ve Michelin kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılım gösteren müşteriler yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılırlar.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here