Türk ISH Group, Ünlü Jant üretici markası Alman BBS’i satın aldı

0
1209

Eylül ayı sonunda iflas başvurusunda bulunan Schiltach ve Herbolzheim’daki BBS çalışanları rahat bir nefes alabilecek. Yeni yatırımcı Ratingen’deki Türk kökenli firma ISH Management Services GmbH’dir.

Merkezi İstanbul Beykoz’da bulunan endüstriyel holding şirketi ISH Group, BBS’nin tüm tesisleriyle birlikte satın alındığını duyurdu. ISH Grubunun stratejik satın alma hamlesinin, BBS için yeni bir finansal istikrar ve sürdürülebilir kalkınma çağına öncülük etmesi bekleniyor. ISH Grup Başkanı İlkem Şahin, BBS için sürdürülebilirliği, ortaklığı ve kaliteye odaklanmayı garanti eden bir vizyonunu duyurdu. ISH Grubu, yeni sahibi olarak Schiltach’ta yaratılan tarihi korumaya ve BBS’yi bir efsane olarak yeniden inşa etmek için işbirliği ortamını geliştirmeye kararlı olduğunu söylüyor. Odak noktası, şirketin yıllar içinde oluşturduğu uzmanlığa özellikle değer verilen, verimli, son derece üretken bir üretimin kurulması yoluyla sürdürülebilir büyümedir.

Yönetim Kurulu Başkanı İlkem Şahin, BBS’yi inovasyon ve finansal istikrarla şekillenecek bir geleceğe yönlendirme konusundaki heyecanını dile getiriyor. Şunları söylüyor: “BBS’ye bu heyecan verici yeni dönemde liderlik etmek bir onurdur. Odak noktası, BBS’yi karakterize eden olağanüstü kalite ve işçiliği korurken sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmek olacaktır. Başarı, işbirlikçi bir çaba olacaktır ve biz, bu alandaki insanlara güveniyoruz. Schiltach, mevcut iş gücü ve tanınmış Alman otomobil üreticileri. Birlikte yoğun bir şekilde çalışıp başarılı olacağız. Ayrıca KW Automotive’den Klaus Wohlfarth’a da son üç yıldaki başarılarından dolayı teşekkür ederiz. Artık bayrağı devralıyoruz. BBS’yi gelecek nesillere taşıyacak.”

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here