VREDESTEİN QUATRAC, Auto Express’in Dört Mevsim Lastikleri Testinde Önde Gelen Markaları Geride Bıraktı

0
754
HyperFocal: 0

Orta boy aile otomobilleri ve SUV’lar için geliştirilen birinci sınıf bir dört mevsim lastiği olan Vredestein Quatrac, Birleşik Krallık’ın en çok satan otomobil dergisi Auto Express
tarafından gerçekleştirilen kapsamlı yeni dört mevsim lastikleri grup testinde ikinci sırayı aldı.

Quatrac, yaklaşık %20 daha ucuz olmasına rağmen, final sıralamasında genel kazananı yalnızca %0,1 geride bıraktı. Lastik aynı zamanda ıslak zeminde frenleme ve karda frenlemede birinci olurken, kuru zeminde yol tutuşta ikinci sırada yer alarak diğer önde gelen lastik markalarının daha pahalı ürünlerinden daha iyi performans gösterdi. Test, Quatrac’ın piyasadaki en uygun fiyatlı premium performans dört mevsim lastiği olma statüsünü doğruladı ve erişilebilir bir fiyata yüksek performans, dayanıklılık ve konfor sunuyor.

Auto Express ekibi, önde gelen Avrupalı ​​lastik üreticilerinin tümü popüler 225/45 R17 boyutunda olan sekiz farklı dört mevsim ürününü değerlendirdi. Her lastik, ıslak, kuru ve karlı koşullarda bir dizi zorlu dinamik testten geçirilmeden önce bir Volkswagen Golf GTI’ye takıldı.

Kazananın yanı sıra Vredestein lastiği, yıl boyunca çok yönlülüğünü ve “her yerde en iyiler arasında” olmasını öven bağımsız Auto Express ekibi tarafından ‘Önerilen’ tek lastik oldu.

Yayının Pferdsfeld Almanya’daki TRIWO tesisinde yapılan testlerinde lastik, yol tutuşu, ıslak daire ve suda kızaklama kategorilerinde genel test galibi ile benzer sonuçlar üretti ve “canlılığı” ve “arka tarafı koruyan güvenli, ön sınırlı dengesi” ile etkileyiciydi. stabil ama ekstra kilide ihtiyaç duymuyor.”

Kuru zeminde Quatrac, özellikle uzun dönüşlerde iyi bir yol tutuşu ve denge sağladı. Ayrıca konfor açısından da iyi performans gösterdi ve kabin gürültüsü açısından üçüncü sırada yer aldı.

Vredestein lastiğinin başarısı İsveç’teki Auto Express kar testi aşamasında da devam etti; Quatrac frenlemede en üst sırada yer aldı ve zorlu yol tutuşu pistindeki performansıyla övgü topladı.

Gruptan Yves Pouliquen, “Vredestein markası, otuz yıl önce ilk dört mevsim lastiklerin pazara sunulmasında önemli bir rol oynadı ve o zamandan bu yana kategoride lider performans ve uygun fiyat konusundaki itibarımızı korumak için büyük yatırımlar yaptık” dedi. Apollo Lastikleri Satış ve Pazarlama Müdürü. ” Auto Express testi, Quatrac için bir başka etkileyici sonuçtur ve Avrupalı ​​Ar-Ge ekibimizin sürekli kararlılığının ve odağının altını çizmektedir.”

Apollo Tyres’ın birinci sınıf Vredestein markası, 1990’lardan bu yana dört mevsim lastikleriyle tanınıyor ve teknoloji ve yenilik açısından ön sıralarda yer alıyor. Bugün, ikonik Vredestein markası piyasadaki en kapsamlı ve çeşitli dört mevsim lastikleri portföyünde yer alıyor.

Şu anda üç ana Vredestein dört mevsim teklifi mevcut: temel Vredestein Quatrac ürün grubu, performans arabaları ve SUV’lar için Quatrac Pro+ ve Avrupa’da akülü elektrikli araçlara ve hibritlere yönelik ilk dört mevsim lastiği olan Quatrac Pro EV. Quatrac Pro EV, dört mevsim kullanılabilen kardeşlerinin başarısını temel alarak, modern EV’lere özgü yüksek torku ve daha yüksek araç ağırlığını yönetmek için bir dizi yeni özellik sunuyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here