Bridgestone Paris 2024 Olimpiyat Elçilerini Tanıtıyor

0
520

• Dünya Çapındaki Olimpiyat ve Paralimpik Ortağı, 20’den fazla farklı spor dalında yarışan dokuz ülkeden 40 sporcuyla çalışmaktadır. 
• Elçiler, şirketin, tüm yeteneklere sahip insanları ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için güçlendirmenin Gerçekte Önemli Olan olduğuna olan inancını yansıtan Bridgestone marka girişimlerini destekliyorlar. 
• Bridgestone, uyarlanabilir spor ekipmanlarının performansının artırılmasına yardımcı olmak için Paralimpik sporcularla işbirliği yaparak lastik ve kauçuk uzmanlığını uygulamaya devam ediyor. Bridgestone Corporation (Bridgestone), Dünya Çapında Olimpiyat ve Paralimpik Ortak olarak dünya çapında düzinelerce elit sporcuyla ortaklık yapıyor. Şirket, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına giden yolda Team Bridgestone marka elçilerinden oluşan küresel bir kadro oluşturuyor.

Toplamda, Team Bridgestone’un Paris 2024 elçisi kadrosu 9 ülkeden ve 20’den fazla spor dalından 40 sporcudan oluşuyor. Grupta, toplamda 46 madalya kazanan 20 geçmiş Olimpiyat ve Paralimpik madalyalı sporcu yer alıyor.

Bridgestone Takımının elçileri listesinde Birleşik Krallık’tan altın madalyalı Adam Peaty (yüzme) ve Charlotte Worthington (BMX serbest stil); Fransa’dan Amandine Buchard (judo) ve Mandy François-Elie (Para atletizm); Almanya’dan Malaika Mihambo (atletizm); İtalya’dan Gianmarco Tamberi (yüksek atlama) ve Gregorio Paltrinieri (yüzme); Japonya’dan Kosuke Hagino (yüzme); İspanya’dan Saúl Craviotto (kano) ve Amerika Birleşik Devletleri’nden Daniel Romanchuk (Para atletizm) ve Susannah Scaroni (Para atletizm).

Bridgestone Takımının küresel elçi kadrosunun tamamını Bridgestone.com/olympics/ adresinde çevrimiçi olarak bulabilirsiniz .

Marka Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Thierry Jupsin, “Hem saha içinde hem de saha dışında etki yaratan bu ilham verici sporcu elçileri ekibiyle çalışmaktan onur duyuyoruz ve onları Paris 2024 Yolunda gururla destekleyeceğiz” dedi. , Bridgestone Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA). “Bu bireyler, asıl önemli olanın, geçmişleri veya yetenekleri ne olursa olsun, yalnızca bugün değil, gelecek yıllarda da tüm insanların ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını sağlamak olduğuna olan inancımızı gerçekten somutlaştırıyor.

Sporcu kadrosu, Bridgestone markasıyla aynı değerlere göre seçildi. Team Bridgestone elçilerinin kişisel hikayeleri ve tutkuları, Paris yolculuğundaki pazarlama girişimleri, çalışan ve müşteri etkinlikleri ve topluluk etkinliklerinin bir kombinasyonu aracılığıyla şirket tarafından kutlanacak ve güçlendirilecek. Her sporcu ayrıca finansal destek alacak ve Bridgestone ürünlerine, hizmetlerine ve çözümlerine erişim hakkına sahip olacak.

Paralimpik Harekete verdiği desteğin bir parçası olarak, Bridgestone Takımının küresel elçileri listesinde 20 Paralimpik sporcu veya umutlu kişi yer alıyor. Ekip, hem Amerika Birleşik Devletleri’nde hem de Tayland’da özel olarak uyarlanabilir sporculardan oluşan yerel kadroları içeriyor.

Bridgestone ayrıca uyarlanabilir spor ekipmanlarının performansının artırılmasına yardımcı olmak için lastik ve kauçuk uzmanlığını uzmanlar, mühendisler ve sporcularla işbirliği içinde uygulamaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde, Akron, Ohio’daki Bridgestone Amerika Teknoloji Merkezi, Chuck Aoki (tekerlekli sandalye ragbi), Aaron Pike (Para atletizm) ve Scout Bassett (Para atletizm) gibi Team Bridgestone adaptif sporcu elçileriyle çalışıyor. Grup birlikte eldivenler, tekerlekli sandalye el jantları, protez hareket bıçakları, çivi plakaları ve daha fazlası için lastik kauçuğu uygulamalarını araştırdı.

Bu keşif çalışmaları ilk olarak Bridgestone’un eldivenler ve protez koşu bıçakları için özelleştirilmiş lastik kauçuğu sağladığı Japonya’daki adaptif sporcularla işbirliği yoluyla başlatıldı. Şirket ayrıca Team Bridgestone elçisi ve Bridgestone çalışanı Manami Tanaka için özel tekerlekli sandalye tenis lastikleri geliştirdi.

Bridgestone’un Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına verdiği destek, “E” harfiyle başlayan sekiz Bridgestone benzeri değerden (Enerji, Ekoloji, Verimlilik, Genişletme, Ekonomi, Duygu, Kolaylık, Güçlendirme) oluşan Bridgestone E8 Taahhüdü ile uyumludur. Bridgestone E8 Taahhüdümüz, şirketin daha sürdürülebilir bir dünya yaratmaya yardımcı olma çabalarına rehberlik eder. Dünya Çapındaki Olimpiyat ve Paralimpik Ortaklıkları ve Bridgestone Takımı sporcu elçilerine verdiği destek sayesinde şirket, “Duygu” ve “Güçlendirme” konusundaki taahhütlerini yerine getiriyor.
Daha fazla bilgiye Bridgestone.com/olympics/ adresinden ulaşılabilir .

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here