Türkiye Offroad Şampiyonasının İsim Sponsoru PETLAS oldu

0
3683

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından gerçekleştirilen, otomobil sporlarında Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından Türkiye Offroad Şampiyonası’nın isim sponsoru PETLAS oldu. Ülkemizin yerli sermayeli lider lastik üreticisi PETLAS, bu sponsorlukla 2021 yılında offroad heyecanına ortak olacak. 7 yarıştan oluşan ‘PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’, Antalya’da başlayacak ve Kahramanmaraş’ta sona erecek.

 

Türk sanayiinin yerli gücü Abdulkadir Özcan A.Ş. (AKO Grup) bünyesinde faaliyet gösteren, ülkemiz lastik sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli lider kuruluşu PETLAS, sektöre damga vuran yatırımlarının yanı sıra, sorumlu marka kimliğiyle spora ve toplumsal gelişime destek çalışmalarını da sürdürüyor. PETLAS, 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’na isim sponsoru olarak destek veriyor. 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından gerçekleştirilen, Mayıs – Aralık ayları arasında, Antalya, Ankara, Denizli, Karabük, Sakarya, Sinop ve Kahramanmaraş illerinde düzenlenecek 7 yarıştan oluşan PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası, ülkemizin en önemli otomobil sporu organizasyonları arasında yer alıyor.

REKLAM
Petlas PT 451
LastikMagazin

Bine yakın bayisi ile Türkiye’nin dört bir yanında tüketici ile buluşan ve 110’dan fazla ülkeye ihracat yapan PETLAS’ın, 80 farklı desen ve 2500 farklı ebatta üstün nitelikli lastikleri, yerli sermaye, yerli teknoloji, yerli Ar-Ge ve mühendislik, yerli iş gücü ile ürettiğini ifade eden AKO Grup Pazarlama Müdürü Erkal Özürün, “Sporcuların birbirleri ile olduğu kadar, farklı doğa ve arazi koşulları ile de mücadele ettiği offroad sporunun içerisinde yer almak, bize heyecan veriyor. Türkiye’de lideri olduğumuz Ar-Ge çalışmalarımızın ilham kaynağı, ülkemizin zorlu arazi, yol ve doğa koşullarıdır. Ar-Ge gücümüzü sportif rekabete aktardığımız PETLAS Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile farklı iş birliği çalışmaları yaptık. Şimdi bu iş birliklerini, bir adım daha ileri taşımaktan, PETLAS 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın ismimizle anılacak olmasından gurur duyuyoruz. İsim sponsorluğu çalışmamız geçen yıl start alacaktı, ancak pandemi koşulları ve sağlık önlemleri nedeniyle yarışlar yapılamadı. Bu sene tüm spor camiası ve halkımız için sağlık ve başarı diliyoruz.” dedi.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ise Türkiye’nin markası PETLAS’ın, ülkemizde otomobil sporlarının önemli destekçileri arasında yer aldığını ifade ederek, “PETLAS ile TOSFED Yıldızını Arıyor projesi çerçevesinde başlayan ve ralli lastikleri geliştirilmesi ile devam eden iş birliğimizin, 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası isim sponsorluğu ile büyüyerek gelişmesi bizleri oldukça mutlu etti. Bu iş birliğinden dolayı PETLAS’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here