HANKOOK, Formula E ‘de Sanal Etkileyici “Mono Mars” ile Güçlerini Birleştiriyor

0
1100

Hankook, Formula E faaliyetleri için galaksiler arası destek sağladı. Sempatik sanal yapay zeka robotu Mono Mars, birinci sınıf lastik üreticisinin tamamen elektrikli yarış serisinin dokuzuncu sezonu için resmi Hankook ortağı olarak dünya çapındaki motor sporları hayranlarına ulaşmasına yardımcı olacak.

Mono Mars, Mars keşif gezicilerinden ilham alan sanal bir etkileyicidir. Tüm büyük sosyal ağlardaki varlığı, Instagram’da dünyadaki ve uzaydaki istismarlarını takip eden 110.000’den fazla takipçiyi içeriyor. Arkadaş canlısı, benzersiz metaverse karakteri, iklim değişikliği ve çevre kirliliği gibi temel sosyal temalarla uzay ve teknoloji odaklı içerik paylaştığı için onu dünya çapında popüler kılıyor.

Hankook, Mono Mars’ı Formula E etkileyicisi olarak atadı çünkü sürdürülebilirlik ve yenilikçi teknoloji gibi konulardaki ortak temel değerleri onları mükemmel bir eşleşme haline getiriyor. İkili, motor sporları hayranları ve daha genç hedef gruplarla yakın bir diyalog kurmak amacıyla elektrikli yarış serileriyle ilgili çeşitli sosyal medya içerikleri planlıyor.

Genel paket, özel iON Formula E yarış lastiği aracılığıyla Hankook’un birinci sınıf marka imajını güçlendirmeye yönelik popüler sürücülerle röportajlar, “E-köy” deneyimleri ve gerçek zamanlı yarış bilgilerini içerir.

Formula E Sezonu 9, önümüzdeki yedi ay boyunca 11 ülkede yapılacak 16 yarışın ilki olan Hankook Mexico City E-Prix ile 14 Ocak’ta başlayacak. Son yarış, Temmuz ayı sonunda gerçekleşen Londra E-Prix’idir. Bu sezon 11 takımdan 22 sürücü, sekiz küresel araç markasının uzmanlığını kullanarak şampiyonluk için yarışacak: DS Automobiles, Jaguar, Maserati, McLaren, Mahindra & Mahindra, NIO, Nissan ve Porsche.

Gen3 elektrikli araç, 350 kW’lık (475 beygir gücü) önemli ölçüde artırılmış maksimum çıkış gücüyle bu sezon ilk çıkışını yapıyor. Tüm arabalara, FIA ile yakın işbirliği içinde EV’ler için özel olarak yaratılan Hankook’un iON yarışı takılacak. Özel teknolojiler, en iyi yarış performansını ve mükemmel verimliliği sunduğu anlamına gelir.

Hankook, motor sporları faaliyetlerine endüstri lideri yarış lastiği teknolojisi ile hız veriyor ve 70’ten fazla yerel ve uluslararası motor sporları şampiyonasında takımlara sponsorluk yapıyor. Eylül 2022’den bu yana Formula E’nin resmi sponsoru ve teknik ortağı olarak faaliyet gösteriyor ve böylece elektrikli motor sporlarının gelişimine yön veriyor.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here