Futurmotive – Expo & Talks şekilleniyor: çevrimiçi ön katalog ve konferans programı yayınlandı

0
563

Fuarın başlamasına dört aydan biraz fazla bir süre kala, 135 katılımcı şimdiden kayıt yaptırdığı ve bir dolu konferansla programlandı.Katlımcı kataloğu, konferans programları ve  giriş kartı için kayıt Futurmotive internet sitesinde açıldı.

Tüm otomotiv ekosistemini dahil ederek mobilitenin geleceğini temsil etmek: Bu, 16-18 Kasım 2023 tarihlerinde planlanan enerji ve ekolojik geçiş ve sektördeki yenilikler temalarına adanmış uluslararası bir etkinlik olan Futurmotive – Expo & Talks’un organizatörlerinin hedefidir.

Bugün yayınlanan ön katalog, Futurmotive – Expo & Talks, E-CHARGE ve Fleet Manager Academy katılımcılarını içeriyor ve etkinlik web sitesinde mevcut: Fuarın açılışından dört aydan bira fazla bir süre önce, listede Türkiye’den gelen toplam 135 şirket yer alıyor. tüm dünyada sürekli güncellenen bir rakam. Aslında, Bologna Sergi Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenen üç etkinlik, ziyaretçilerine mobilite ekosistemine çok yönlü bir genel bakış sağlamak için teklif ve hedef kitleyi bilinçli bir şekilde bütünleştiriyor.

Katılımcıları Pavyon 14 ve 19’da yer alan Futurmotive – Expo & Talks, orijinal ekipman üreticilerini ve yedek parça satıcılarını, otomobil üreticilerini ve otomobil tasarımcılarını, geleceğin atölyesi için ekipman üreticilerini ve distribütörlerini hedefliyor. lastik tedarik zinciri. Ayrıca döngüsel ekonomi perspektifinden, sürdürülebilir yakıt üreticileri ve tamirhane, dağıtım ve servis ağları. A151 tarafından 16 ve 17 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan E-CHARGE etkinliği, tüm elektrikli araç şarj zincirini (altyapı, teknolojiler ve hizmetler) hedefliyor ve katılımcıları Pavilion 16’da ağırlayacak: konferanslar ve atölye çalışmasıyla birlikte gösteri şunları içerecek: ayrıca EV Şarjı Genel Durumları. 16 Kasım’da yapılması planlanan Fleet Manager Academy, yayın organı Auto Aziendali dergisi ile işbirliği içinde ve Aiaga (İtalyan Filo Yöneticisi ve Filo Satın Alma Derneği) ve Aniasa’nın (İtalyan Araç Kiralama Derneği) himayesinde Uvet Events- Econometrica tarafından düzenlenen etkinliktir. ve Hizmet Şirketleri) ve kurumsal mobiliteye adanmıştır. Bu, Bologna Sergi Merkezi’nin Pavilion 31’inde tam gün çalıştaylar, seminerler ve yuvarlak masa toplantıları sunacak.

Otomotiv tedarik zincirinin ana temalarını keşfetmeye yönelik toplantılar döngüsü olan Futurmotive Talks ;  

Futurmotive – Expo & Talks sadece bir sergi olmayacak. Aslında, 16-17 Kasım tarihleri arasında, ön programı etkinlik web sitesinde bulunan “Futurmotive Talks” konferansları yoğunlaşacak. İtalyan ve Avrupa kurumları, sanayi ve üniversitelerden beklenen seçkin konuklarla pek çok konu tartışılacak.
16 Kasım’da kurumların karşılama konuşmalarıyla başlıyor, ardından saat 10.30’da etkinliğin ana temalarından birine derinlemesine bir bakış atılıyor: TV muhabiri Maria Leitner’ın ev sahipliğinde ve moderatörlüğünde mobilite sektöründe karbondan arındırma mücadelesi, ardından, araba tasarım sektörü için yeni bir varlık olarak yapay zekaya adanmış ANFIA – Araba Tasarımı’nın küratörlüğünü yaptığı konferans. Saat 11.00’de çevrimiçi dergi SicurAUTO.it, Elektrikli ve Bağlantılı Arabalara ilişkin Satış Sonrası Raporu’nu düzenleyecek. Bu, aynı gün öğleden sonra Green & Blue muhabiri Barbara Gasperini’nin liderliğinde düzenlenen Enerji kaynakları, üretim, dağıtım, kullanılabilirlik başlıklı bir konferansla devam ediyor. Öğleden sonra ayrıca lastik endüstrisi için iki önemli an gerçekleşecek: Kaplamanın Geleceği Konferansı ve ardından uluslararası Retreading Business dergisi tarafından düzenlenen The Recircle Ödül Töreni.
17 Kasım günü saat 09.00’da açılıyor: Il Sole 24 Ore gazetecisi Filomena Greco, tüm otomotiv tedarik zinciri için bir başka ana tema olan Büyük Veri Yönetimi ve Bağlanabilirlik adlı günün ilk konferansını yönetecek. Saat 11:00’de Land of Motors: Motor Valley, İtalya ve Avrupa’daki teknolojik yatırım stratejilerine adanmış bir konferansla devam ediyor.
Öğleden sonraki oturum ise istihdam ve iş dünyası temalarına ayrılmıştır. Aslında, öğleden sonra 3. Moderatörlüğünü yine Filomena Greco’nun yaptığı enerji geçişinde işgücü piyasasının dönüşümü başlıklı oturum, kurumların önemli temsilcilerinin katılacağı Futurmotive Talks etkinliğinin kapanış anından önce geliyor.

Tüm ön katalog ve program bilgileri, ayrıca kayıt olup ücretsiz giriş kartınızı alabileceğiniz  https://www.futurmotive.com/it/index.php  adresinde çevrimiçi olarak mevcuttur.

- REKLAM -

Yorum Yaz

Please enter your comment!
Please enter your name here